Parks Téma Southern California



Obyek Artikel

populer

Parks tema

"Kuring ngan ngaharepkeun yén urang teu leungit tetempoan hiji hal -. Nu ieu sadaya dimimitian ku beurit a" - "Mickey Mouse nya, ka kuring, simbol kamerdikaan. Manéhna sarana ka ahir "-" Lamun urang seuri di Mickey Mouse, éta alatan manéhna jadi manusa.; jeung nu rusiah tina popularitas-Na. "-Walt Disney


Disneyland

"Disneyland Park ku jauh anu pangalusna taman tema mah geus kungsi geus ka. Cai mibanda hiji hal for everyone sarta bisa moto rasa magic euweuh urusan umur Anjeun, gender atawa kapercayaan. Najan sok keur dipak Abdi bogoh sistim pass gancang nu ticketed jeung leuwih 3-5 poé Anjeun ngan bisa bersantai jeung bener ngarasakeun taman jeung sagalana geus dina tawaran. Anjeun bener kudu méakkeun waktu pikeun ngahargaan sakabeh kontak di taman jeung teu saukur rurusuhan eta. Anjeun bakal luput hal lamun teu bener nyokot waktu leumpang kira-kira, mariksa kaluar sagalana bener nyieun catetan unggal jéntré saeutik. " -Tony, Arkansas


Knott's_Gate1

Knott sacara Berry Ladang

"Keur harga anu endah pisan mah rada muka di dieu pikeun Knott sacara Berry Ladang ti ka Disneyland harga nu wajar nu rides nu senang jeung aya loba ngalakukeun kids mah cinta eta kuring jeung pamajikan mah cinta eta mah tangtu nyarankeun ka sasaha yen doesn ' t kawas méakkeun loba duit mah ngan hayang maranéhanana kungsi show firework tapi dina 4th Juli nya meunang bener alus maranéhanana geus kembang api dina poé nu moal kuciwa. " -Raul, Mexico



Universal Studio sacara Hollywood

"Anjeun kudu indit ka Universal Studios komo lamun geus rada mahal. Ieu téh hebat pisan. Bagian Harry Potter anu ngan saukur endah pisan jeung kulawarga mah bener ngarasakeun wewengkon Simpsons. Acara sato loba pisan patut manéh salaku téh, tangtu, nu tour Studio. ALL staf ieu euy jadi mantuan jeung denok. dahareun ieu nice jeung teu mahal teuing. Urang éta untung nu tempat ieu teu riweuh sakumaha nu ayeuna urang éta aya di low usum dina weekday a. Go! Hal ieu kacida loba patut duit. " -Laura, Texas


Genep Bandéra sacara Magic Gunung

"Best Roller Coasters dina West Sisi The Amérika Sarikat, leungeun ka handap. X2, Tatsu, Rawing The Ride, twisted Colossus, Goldrusher, Full throttle. Sababaraha coasters pangalusna mah geus kungsi geus asup. Sugan sorangan ni'mat sarta lamun Anjeun keur nyetir turun ka Disneyland, mangga nyieun eureun ku di taman ieu. Ieu ku jauh di Top 3 tina Best Genep umbul Parks. Kadaharan téh oke, tapi anjeun datang ka Genep umbul pikeun rides, teu kadaharan artisanal. " -Justin, Wyoming


laut Dunya

"Great nempokeun, sunda teh singa laut jeung Biff ... hilarious !! Kavling leumpang, tapi sadaya tingkat taneuh. tempat anu kosong salila saminggu. Indit oa roller coaster leuwih jeung leuwih jeung dua kali ieu sorangan dina eta !! coaster cukup alus. Jalma paling mantuan jeung friendly tapi jadi jauh sakabéh San Diego geus cara nu !!! " -Dhiru, India



taman petualangan Disney California

"Urang sok indit ka California Adventure kahiji ayeuna wewengkon mobil dibuka. Abdi bogoh ka mater Junkyard Jambore (kuring bisa numpak eta leuwih jeung leuwih), nu radiator Springs Racers oge California Screamin 'roller coaster, kaulinan Story Mania jeung Turtle Talk jeung naksir. Soarin Sora California ogé sababaraha waktu poé numpak pikeun urang. Dinner di Carthay Circle jeung husus show seating mangrupa must. Sok meunangkeun Parkhopper indit ka Disneyland. " -Robert, Nevada


Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)