Ngeunaan Dixie Oranyeu County



review gancang dina

hotél

Nu Dixie Brand nyaéta upeti ku dua sadulur ka katilu, Dixie, nu hirup ieu neukteuk pondok loba teuing geura-giru ku supir mabok. Ningali ngahurungkeun a négatif kana positif, dua sadulur salamet nyiptakeun hotel di ngaran nya nu embodies hakekat anu Dixie ieu ... hina, classy, ​​artistik, sadar lingkungan, ruku ', hening jeung saterusna leuwih.

Ngaliwatan inspirasi ieu hidayah, kahiji The Dixie Hotel Brand ieu dimekarkeun di jantung Hollywood. Ieu téh hiji motor panginepan retro jeung ujung classy. Hiji oasis sapanjang bustling Hollywood Pegangsaan, lushly dipelak jeung tangkal korma jeung dihias jeung murals dramatis sawatara ikon pangbadagna Hollywood, sarta ogé lokasi populér pikeun syuting jeung poto pucuk.

Alatan ayeuna teh dituluykeun kasuksésan sarta gawé teuas sarerea yen geus nyumbang, urang bawa ka Anjeun nyiptakeun kadua urang, The Dixie Oranyeu County! A hotél motor beuki modern kalawan pangaruh ti atraksi lokalna sorangan.

A brand jeung hate nurani, teu ngan teu boga nyokot pendekatan holistik ka manajemén pagawe, tapi sadaya toiletries jeung amenities di-kamar dikumpulkeun, cleaned, didaur ulang, terus disebarkeun ka saung homeless domestic jeung nagara berkembang. linens Gently dipaké nu nyumbang ka panyumputan kekerasan domestic lokal jeung linens leuwih beurat dipaké nu nyumbang ka saung sato lokal. Urang ngasupkeun bahan ramah lingkungan sakuliah jeung terus narékahan pikeun ngurangan tapak suku karbon urang - kaasup operasi hiji 80% kantor perusahaan paperless jeung paperless dipariksa-di / check- kaluar. A bagian tina sharing hotél urang téh nyumbang ngabantu ngamajukeun kasadaran nyetir mabok ngaliwatan organisasi kawas MADD (Ibu Ngalawan mabok nyetir) jeung sajabana, jeung manajemén hotel nyorong sémah anu geus indulged saeutik teuing pikeun nelepon ka ngatur keur taksi mulang versus meunang balik kabayang sorangan.

Jeung saterusna hotel ieu 38-kamar centrally aya di antarana sakabéh atraksi kidul California sacara hottest, ngabagéakeun sémah anu neangan hal unik - pangalaman béntang lima di harga béntang-tilu!

Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)