Dixie Room sacara



bantuan

Dixie urang akomodasi tamu 38 karek direnovasi boasts ranjang blissfully nyaman sapanjang kalawan amenities ample nu make aran kawas urang geus sabenerna lembur jauh ti imah. Tempat sampurna bersantai sanggeus hiji dinten Dongeng dina Disneyland! Atawa meureun sanggeus poe panjang rollercoasters tunggang di Knott sacara Berry Ladang. Heck, meureun komo sayah di Huntington Beach.

Tiap kamar geus kdu kalawan parabot raja-ukuran atawa ganda ranjang ratu-ukuran, modern jeung sleek, tipi kabel, kulkas, gelombang mikro, sarta aksés internét nirkabel speed tinggi gratis. Taya frills dangong. Urang nyadiakeun kesederhanaan jeung kabersihan.

Oh sarta tangtu, Urang Ada diaksés jeung urang ngabagéakeun sato ladénan.


  • Datar TV layar jeung kabel
  • Bangun Télépon
  • Kulkas jeung gelombang mikro
  • Toiletries complimentary
  • Board beusi jeung Ironing
  • Sejena Radio
  • kopi ker
  • Panggaring rambut
  • Electronics kenop
  • House buruk
  • meja
  • Service Room (Limited)
  • Access Internet Wireless
  • Piaraan Friendly (biaya tambahan)
  • Kolam renang



Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)