Hal ka Awewe

Top Sapuluh Obyek Pikeun Tingali Sedengkeun

tinggal Dina

Dixie Oranyeu County

... Jeung ngadangu naon sémah anu geus dilongok atraksi ieu geus ngomong ngeunaan eta!

Nomer 10: Huntington Beach Pier

Nu Pier kitu geulis sarta damai. Pamadegan anu spektakuler jeung ngarasakeun loba imut ti urang ngadatangan ti sakumna dunya. Aku ti kaluar ti nagara jeung geus lokal pikeun puluhan. Saban poé mah boh nganjang ka Pier atawa ngajalankeun ku, kungsi nyokot nempo for teu dibales. -Jessica Parker, Florida, AS

Nomer salapan: puseur kota Disney

Hiji tempat gede pikeun leuwih balanja, dining, jeung pilihan hiburan. Ieu Luncat ka leumpang di jeung ngarasakeun tur meunangkeun sababaraha nu magic Disney tanpa Mayar keur tiket taman tema. -Sara Chen, Cina

Nomer dalapan: Crystal Bucht State Park

Crystal Bucht State Park aya sapanjang basisir antara Beach Newport jeung Laguna Beach. Anjeun bisa leumpang sapanjang trails dina cliffs atawa leumpang turun ka basisir. Aya kavling pintonan endah sapanjang jalan. Aya parkir kavling jeung restrooms di titik lawang. Aya hiji ongkos pangakuan gumantung sabaraha lila Anjeun hoyong cicing. Lamun leumpang dina basisir, aya kavling batu nanjak jeung pools pasang ngajajah. -Tony Álvarez, Mexico

Angka tujuh: Pageant tina Masters

Urang coba teu kantun ieu unggal usum panas. Ieu hiji pisan unik, entertaining, artistik karya. Seni adil dina grounds téh luar biasa jeung senang pikeun ngotektak saméméh acara jeung mangsa reureuh teh. musik Live dimaénkeun jeung anggur jeung snacks nu dilayanan. Keur acara, éta nice ka cozy up jeung simbut jeung kekeran (ka titik jalma dina adegan seni frozen). A pangalaman gaib. -Melissa Colins, Los Angeles, USA

Nomer Genep: Newport Beach

Dilongok dina hiji poé cerah panas pikeun kahiji kalina. Ieu pangalaman denok. Keusik jeung cai éta pohara bersih. Nu toko souvenir kungsi hal bener nice aya. Kavling milih ti. Dikumpulkeun kavling cangkang. pasti bakal nyarankeun basisir ieu teu bisa ngadagoan nganjang deui! Ngarasakeun komunitas nu beda-beda Beach Newport: nu palabuhan, Balboa Island, Balboa semenanjung, Corona Del Mar, Lido Island, Newport `` Gold`` Basisir, jeung Newport Center jeung Pantun Island. -Robert P, Jérman

Nomer lima: Balboa Island Ikmal

Nu Balboa Ikmal mangrupakeun ikon jeung lantera tina nostalgia, nyokot anjeun deui 50 taun Anjeun putt-putt peuntas Newport Harbor balik ti Peninsula Balboa ka Balboa Island (atawa sabalikna). numpak ieu pondok, jadi boga kamera anjeun siap, jeung inget, eta ngoperasikeun kawas hiji lift, di nu sakabéh mobil dina ferry (nu datang di sakuliah) kudu ngajalankeun off kahiji saencan Anjeun bisa ngajalankeun dina. Ngan nengetan cahaya eureun katuhu samemeh anjeun papan. Ieu rusiah rada well-katahan. Locals make leuwih ti wisatawan jeung kacida affordable jeung cara unik ningali Newport Harbor jeung meunang asup cai. -Jason Hudson, New York, USA

Nomer opat: Misi San Juan Capistrano

Urang dilongok Beautiful Misi ieu sakumaha nu ayeuna urang drove nu California Basisir jeung barudak rumaja urang. Ieu éndah. Poto mah nyandak di tempat ieu nya éta paporit mah jeung nu dipiguraan jeung nongkrong di imah mah salaku panginget hiji. Kembang jeung tutuwuhan éta stunning. Nu swallows / manuk mulang ka misi unggal taun kira-kira Maret. Gereja Great Batu masih endah pisan sanajan eta dina kaayaan ruruntuhan. Aya loba tempat boga dahar beurang nice dina jarak leumpang. -Juliet, Roma

Nomer tilu: Knott sacara Berry Ladang

Bener gede Téma Park pikeun Kulawarga jeung Seekers thrill. Mun anjeun teu hayang mayar harga pikeun Disney jeung masih hayang pangalaman gede ieu téh Park indit ka. Pikeun thrill Seekers: Pocong Rider, Xcelerator, sarta Agung kasurupan. Pikeun kulawarga, aya loba obyek wisata friendly-kulawarga. Kadaharan jeung inuman di dieu aya gede, pastikeun pikeun meunangkeun Knotts Berry Punch, super lezat inuman Anjeun ngan bisa meunangkeun di Knotts Berry Ladang. -Juan Pramanik, Nevada, USA

Nomer dua: Disney California Adventure Park

I LOVE Disney California Adventure. rides Best dieu aya kaulinan Story Mania, radiator Springs Racers, jeung California screaming. Maranéhanana nyandak kaluar numpak paporit mah Tower Of Teror keur wali Of The Galaxy, dijieun kuring super sedih. Lian ti eta kadaharan, pangalaman, jeung rides jeung kawas Disneyland, meureun saeutik leuwih ekstrim. Teu kawas Disneyland, aya teu saloba rides dieu jadi cara anu pangalusna pikeun hadir taman ieu ku Park Hopper, kuring kungsi bakal nempo meujeuhna meuli tiket Poé for California Adventure, aya ngan teu cukup pikeun ngalakukeunana. -Ryan H, Utah, USA

Nomer hiji: Disneyland

Unggal jalma tunggal pantes a nganjang ka tanah Disney. Sabenerna gaib, éndah, sarta pikaresepeun. Ieu keur sakabeh umur. -Leena, Hong Kong

Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)