Places Pikeun Dahar

Lima Restoran Top Pikeun Dahar Dina

Dina Oranyeu County Near

Dixie Oranyeu County

... Jeung di dieu naon anu tamu urang nyebutkeun!

Nomer lima: Mama sacara Kabab (Tengah Food)

Jadi jauh kuring geus datang ka restoran ieu 3 kali. Unggal waktu geus pangalaman alus. dahareun ieu hebat pisan. nu shawarma hayam ieu nikmat babarengan jeung hummus jeung pita roti. Daun anggur éta hebat pisan jeung baklava nu hadir kalawan kitu alus kuring indit deui kamari meuli sababaraha ordo ngagunakeun keur pihak kulawarga. indung mah jadi impressed ku baklava yén Aisyah geus megatkeun pikeun mesen cukup bit leuwih keur libur. babaturan pangalusna mah diaku tabouleh jeung mana leuwih ti atuh tapi jadi jauh ayeuna teh geus gede. -Brent B

Nomer opat: Irrawaddy Rasa of Burma (Burma Food)

Kahiji waktu nyoba kadaharan Burma !! Ieu alus teuing. Good porsi, layanan friendly, jeung alus teuing, seger, kadaharan sehat saperti. Kuring pasti nyarankeun ka dulur coba eta !! Kuring geus mie gaya kidul jeung tea daun salad. Saperti unik jeung nikmat rasa. -Julie, Los Angeles

Nomer tilu: Thailand Nakorn Rumah Makan (Thailand Food)

Pasti salah sahiji pangalusna spot Thailand di Oranyeu County. Ngembang nepi ka anggota kulawarga anu tongo / Laos / viet mah geus sok dipikacinta kadaharan tongo alus. titik ieu ngabogaan sakabéh masakan Anjeun kukituna nyangka ti mana wae restoran tradisional tongo. Anak beresih jeung super affordable. Abdi aya saminggu sakali lamun ieu leuwih deukeut ka imah mah. Ulah ninggalkeun tanpa pelem béas ketan pikeun dessert. -Lim, Cina

Nomer dua: Park Ave Rumah Makan (Steakhouse)

Sanggeus poé lila di Adventure City, urang megatkeun pikeun ngeureunkeun ku for dinner. Ieu anu pangalusna pangalaman dining teu kahaja urang geus kungsi ngalaman.

Sanajan kami diasah kawas slobs jeung sweaty sanggeus poé lila di hiji taman hiburan, urang dirawat jeung utmost kahadean. menu nawarkeun ongkosna tradisional, tapi kadaharan ieu disusun jeung ngahasilkeun seger katuhu kaluar ti taman swasta sorangan. Taman sorangan mangrupakeun oasis urban jeung ngamungkinkeun pikiran anjeun ka settle Anjeun salametan dina tepung.

Ieu pangalaman kuliner inget for hirupna hiji. -Leslie, Long Beach

Nomer hiji: Il Garasi (Italia)

Ieu mangrupa permata nyata dina makuta Stanton.

Ieu nouveau restoran tenang, Italia-American di bagian tukang steakhouse dina Beach Blvd, dapur sarua / kang Oki.

asakan nu alus teuing, atmosfir anu pikaresepeun. restoran, percaya atawa henteu, sabenerna ngarupakeun garasi heubeul dirobah, lengkep jeung hiji traktor kolot, néangan kaluar onto taman ramuan éndah.

Anjeun bakal ngarasa kawas anjeun dahar di garasi hiji jegud Italia kulawarga tegalan.

Ngarasakeun! -George, New York

Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)