Balanja

Top Genep Places Pikeun toko Nepi ka Anjeun Tempatkeun

Back Kana Pesanggrahan anjeun Dina

Dixie Oranyeu County

Nomer 6: Brea Mall

Brea Mall ngabogaan rupa-rupa pilihan balanja - toko single ka ranté Macy sacara, JC Penney, Sears, Nordstrom ditambah Disney. Kadaharan pangadilan ngabogaan rupa-rupa alus sarta aya sababaraha restoran anu biasana dipak. Aya sababaraha hiasan di wewengkon kabuka. Nice tempat nongkrong. Anil S, India

Nomer 5: Nu Lab Anti Mall

Locals jeung trendsetters sapuk bakal nyarankeun gem ieu tempat. A dahar saeutik, hiji balanja saeutik, jeung sakabeh loba nongkrong. I, pribadi, cinta Havana sacara. Ieu meureun salah sahiji pangalusna restoran Cuban kira-kira. -Cindy, Koréa Kidul

Nomer 4: Nu toko di Oranyeu

Aku ti New Mexico jeung basa kuring nganjang Oranyeu mah biasana nyieun lalampahan ka Kidul Basisir Plaza Mall atawa Island Pantun di Newport. Nu balanja ritel di Albuquerque téh lumayan loba non-existent jadi bener kasampak maju ka lalampahan SoCal mah. On pekan husus ieu mah teu boga waktu pikeun pencét mall. Kuring pamustunganana dijieun eureun di outlet ieu. Wah! Ieu sabenerna mangrupa mall outdoor. Kuring indit Phoenix, Glendale loba kali sataun sarta bisa geura-giru nyaritakeun yen outlet ieu ku grup sarua nu dirancang nu Tanger / Kota Walk di Glendale. Sadaya tempat ieu leungit nyaeta arena hoki jeung stadion maén bal. Nah mah nebak Anjeun bisa cacah Malaikat stadion jeung arena Honda nu pangcaketna. Ieu mangrupa tempat gede komo lamun teu nyieun purchases mana waé. Teu unggal toko geus bedah outlet bener tapi outlet ieu mangrupa campuran nice tina retailers. Kuring nyarankeun ngadatangan awal dina poé minangka tempat ieu dibungkus ku soré kasep jeung jam peuting awal. -Tony, Vietnam

Nomer 3: South Basisir Plaza

mall ieu ngabogaan eta sadayana ... jeung ku sakabeh Maksudna mah sagalana ti luhur toko maju garis fashion ka sabudeureun sampurna gampang pikeun ngakses toko leuwih affordable pikeun hunter fashion katukang di urang. Dining dina skala sarua ti luhur luhur pikeun ngamajukeun kadaharan-ish kawas eateries. -Jin Ujang, Taiwan

Nomer 2: Pantun Island

outpost balanja ieu perenahna di salah sahiji wewengkon paling endah tina Oranyeu County jeung sababaraha pintonan sagara sadia ti sababaraha tempat dina pusat. Kumpulan toko jeung restoran nyaeta stellar jeung nawarkeun spéktrum lega boh méwah jeung barang novel. Restoran anu luhung. Parkir leuwih ti nyukupan jeung aksés gampang ti sababaraha arah. -Mark, Swédia

Nomer 1: Bella Terra

Salah sahiji tempat pang populerna di Huntington Beach. Pilihan gede toko, restoran jeung teater film kelas kahiji. Gampang manggihan off freeway jeung nyatu parkir lamun make garasi. -Judy, California

Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)