Amenities



Dixie sacara

Amenities

Hiji Asép Sunandar Sunarya enticing jasa jeung amenities ningkatkeun tetep Anjeun di Dixie OC Hotel. Di antarana nyaéta staf friendly kaweruh, 24 jam concierge, parkir bébas, aksés internet nirkabel-laju luhur bébas, jeung sasarap complimentary unggal isuk. staf meja mantuan hareup urang ogé bisa mantuan Anjeun dina nyieun arrangements for loba obyek wisata lokal deukeutna, naha eta bisa booking tiket Anjeun atawa kaperluan transportasi, maranehna geus sok di dieu pikeun mantuan!

Urang ngajak Anjeun pikeun nyokot hiji dip invigorating di pool outdoor welcoming urang, utamana sanggeus poé rapat atawa sightseeing jeung ngadatangan obyek wisata lokal.

  • Datar layar HDTV w / Cable
  • Tours sadia
  • Aman deposit Box (meja hareup)
  • Hudang-Nepi Télépon
  • Kulkas & gelombang mikro
  • Toiletries complimentary
  • Beusi & Ironing Board (kana paménta)
  • Sejena Radio
  • Panggaring rambut
  • kenop Electronic
  • Housekeeping
  • Meja (Dina King Suites)
  • Parkir Free
  • 24-Sajam Front meja / Concierge
  • Service Room (diwatesan)
  • Express Cék-Dina / Pariksa-Out
  • Access Internet Wireless
Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)