FAQ

Pariksa di nyaeta di 3pm, mariksa kaluar aya dina 11am.

Dixie Oranyeu County aya dina Beach Blvd, ngan off 405 di antara Orangewood Ave. jeung Chapman Ave.
alamat ieu 11632 Beach Blvd., Stanton, CA 90632

Kira 6 mil jauh atawa 10-15 menit drive ti Disneyland jeung Parks Disney.

Anaheim Convention Center nyaéta 5 mil jauh atawa 15 menit drive.

Enya! parkir Free jeung loba cukup badag pikeun mobil Anjeun, truk atawa RV.

Dixie Oranyeu County nawarkeun Internet Wireless complimentary. informasi login dibikeun ka sémah kana dipariksa-di.

Urang ngeunaan 15 mil ti John Wayne Airport, ngeunaan 30-40 menit drive, sarta 30 mil ti LAX, ngeunaan 45-60 menit drive. Sagala gumantung kana lalu lintas di California Southern!

Sumuhun. pool ieu diaksés ka sadaya tamu jeung kabuka unggal poé ti 8am-9pm. Ulah poho pikeun nyokot gambar di hareup mural handpainted (nu lokasina di wewengkon pool) tina Huntington Beach, dijieun ku artis nu nyicingan urang.

Sakabéh kamar urang boga kulkas, gelombang mikro, hiji dryer bulu, jeung produk mandi.

Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)