tempat sampurna

Obyek POPULAR

Dixie Oranyeu County mangrupa salah sahiji tempat pangalusna pikeun cicing dina hiji radius mil 15 of Disneyland jeung atraksi populér séjén satengah harga. Hayu ngarasakeun pangalaman 5-béntang dina anggaran 3-béntang. Anjeun moal kuciwa.



pilihan Great

Kamar jeung suites

Naha anjeun pihak of 2 dina getaway romantis, atawa kulawarga 5 dina Disney pakansi pamungkas, urang boga kamar pikeun anjeun. Pilih salah sahiji suites urang karek direnovasi nu pangalusna fungsi anjeun jeung kahayang anjeun iinditan.



panarimaan Friendly

hebat pisan Service

Naha urang suggesting mana balik pikeun dinner, nyusun transportasi Anjeun, atawa sakadar salam Anjeun sareng seuri, staf meja hareup 24 jam urang geus siap pikeun nyieun tetep Anjeun jadi nu panggampangna tur nikmat mungkin.






di ahir urang ngan kuciwa

Chances urang teu mawa




Book Ayeuna

A sajarah ringkes ngeunaan

Dixie oranyeu County

Nu brand Dixie nyaeta upeti ku dua sadulur ka katilu, Dixie, nu hirup ieu neukteuk pondok loba teuing geura-giru ku supir mabok. Ningali ngahurungkeun a négatif kana positif, dua sadulur salamet nyiptakeun hotel di ngaran nya nu embodies hakekat anu Dixie ieu ... hina, classy, ​​artistik, sadar lingkungan, ruku ', hening jeung saterusna leuwih.

carita FULL



Manggihan hotel urang sacara

Kamar & Suites


40+
Kamar tamu
365x7
aksés kolam renang
60+
Spot parkir FREE
24x7
WiFi complimentary



Panggihan luhur Dixie Oranyeu County sacara

Fasilitas & Services


Datar layar HDTV w / Cable

Parkir Free

Access Internet Wireless

Service Room (diwatesan)

Aman deposit Box (meja hareup)

House buruk

Kulkas & gelombang mikro

Tours sadia


MACA DEUI

top Dixie Oranyeu County sacara

Highlights & nawarkeun


nawarkeun husus

diskon

Naha anjeun bogoh perks ngan saloba anjeun cinta ka ngarambat? Nah terus, kasampak no salajengna! Ngarasakeun ongkos potongan nepi ka 15% - pamakéan kode promosi MEMBER15 lamun booking kamar Anjeun off kamar urang karek direnovasi jeung suites di dieu di Dixie Oranyeu County jeung ieu pilih nawaran:

diskon kaanggotaan -AAA

diskon -Military

Diskon -Senior Warga

Diskon -Corporate Business

A ID jeung kaanggotaan kartu valid diperlukeun kana dipariksa-di narima diskon teh. kasadiaan Limited.



Simpen 10%

Book langsung

Dixie Oranyeu County hayang mastikeun anjeun jeung kulawarga anjeun meunang ongkos gede sarua nu manggihan online lamun buku langsung ngaliwatan urang jeung nyalametkeun 10%. Booking langsung nyaeta merenah jeung gampang sarta ngabogaan no waragad disumputkeun séjén diperlukeun ngaliwatan loka pihak katilu. Ngan klik dina tombol di handap jeung Simpen 10%!

Sadaya reservations di antarana:

WiFi -Free

Sarapan -Complimentary

Valid keur reservations online wungkul. Paké kode promosi DIRECT10 lamun nyieun ngumpulkeun Anjeun.



musiman Specials

romantis Getaway

Jieun ieu hiji taun tambahan layeut hiji jeung batur husus jeung buku urang Getaway Paket Romantic. Sadia sakabéh bulan Maret. Ngarasakeun sampanye, chocolates, jeung sasarap di bed di salah sahiji urang cozy karek direnovasi King Suites di Dixie Oranyeu County. Rates mimitian jam $ 99 / peuting jeung di antarana:

-Cozy King Suite sampurna fit pikeun 2
Botol -A of Champagne
-Chocolates
-Breakfast Di bed dua
(1 isuk pilihan anjeun)
-1pm Dipariksa-kaluar Ahir



Naon jelema anu nyebutkeun ngeunaan urang

Testimonials



Turutan urang dina Facebook Pikeun nawarkeun husus
Book Ayeuna

LEBET


ngaran nu maké
Ngadamel akun!
password
Hilap kecap konci? (Deukeut)

ngadaptar


ngaran nu maké
surélék
password
Pastikeun Kecap konci
Hayang login? (Deukeut)

HILAP KECAP KONCI?


Ngaran nu maké atawa Surelek
(Deukeut)