Panggonan sampurna

Wisata POPULER

Dixie Orange County iku salah siji panggonan paling apik kanggo tetep ing radius mil 15 saka Disneyland lan attractions populer kanggo setengah rega. Teka seneng pengalaman 5-star ing budget 3-star. Sampeyan ora Getun iku.



opsi gedhe

Kamar lan Suites

Apa sing katelu 2 ing plesiran romantis, utawa kulawarga 5 ing Disney vacation pokok, kita duwe kamar kanggo sampeyan. Pilih samubarang Suites kita mentas dibangun luwih becik sing paling serves sampeyan lan kepinginan lelungan.



reception Friendly

Fantastic Service

Apa iku nyaranke ngendi kanggo pindhah kanggo nedha bengi, noto transportasi, utawa mung Salam sampeyan karo eseman, Staff mejo ngarep 24 jam kita siap kanggo nggawe Tetep gampang lan nyenengake sabisa.






ing mburi kita mung Getun

kemungkinan kita padha ora njupuk




Book Now

A Sajarah ringkes bab

Dixie orange County

Account Dixie minangka pajeg dening rong sadulur kanggo katelu, Dixie, kang urip iki Cut cendhak akeh banget rauh dening pembalap tahap. Nggolek kanggo nguripake negatif menyang positif, loro sadulur urip digawe hotel in jeneng sing embodies pet sing Dixie ana ... asor, gaya, seni, weruh lingkungan, welasan, serene lan luwih.

STORY FULL



Nggoleki hotel kita

Rooms & Spa


40+
Rooms Guest
365x7
akses kolam renang
60+
Panggonan PARKING FREE
24x7
WIFI tambahan



Golek ndhuwur Dixie Orange County kang

Facilities & Services


Flat layar HDTV w / Kabel

Parking free

Akses Internet Wireless

Service Kamar (winates)

Aman simpenan Box (mejo ngarep)

Tukang resik resik

Kulkas & Microwave

Langkawi Cepak


Read More

top Dixie Orange County kang

Highlights & Nawakake


TAWARAN kHUSUS

diskon

Kowe tresna tunjangan mung minangka akeh sing seneng lelungan? Uga banjur, katon ora luwih! Seneng tarif diskon nganti 15% - nggunakake kode promosi MEMBER15 nalika pesenan kamar mati kamar kita mentas dibangun luwih becik lan Suites kene ing Dixie Orange County karo iki pilih nawakake:

diskon -AAA

Discount -Military

Discount -Senior Citizen

Discount -Corporate Business

A ID lan anggota kertu bener dibutuhake marang mriksa-in kanggo nampa diskon. kasedhiyan Limited.



Simpen 10%

Book Direct

Dixie Orange County kepengin kanggo njamin sampeyan lan kulawarga tarif gedhe padha sing golek online nalika Book langsung liwat kita lan nyimpen 10%. Booking langsung trep lan gampang lan wis ora Fees didhelikake liyane dibutuhake liwat pihak katelu. Cukup klik tombol ing ngisor iki lan SAVE 10%!

Kabeh leladen kalebu:

WiFi free

Breakfast -Complimentary

Valid kanggo leladen online mung. Nggunakake kode promosi DIRECT10 nalika nggawe leladen Panjenengan.



Seasonal Specials

Romantic Getaway

Nggawe iki taun ekstra romantis siji karo wong khusus lan buku kita Getaway Paket Romantic. Kasedhiya ing kabeh sasi Maret. Seneng Sampanye, coklat, lan nedha isuk ing amben ing salah siji saka kita mulyo mentas dibangun luwih becik King Suites ing Dixie Orange County. Tarif miwiti ing $ 99 / wengi lan kalebu:

-Cozy King Suite sampurna pas kanggo 2
Botol A Champagne
-Chocolates
-Breakfast Ing amben loro
(1 esuk Sampéyan)
-1pm Mriksa-metu Pungkasan



Apa wong sing ngandika bab kita

Testimoni



FOLLOW US ON FACEBOOK TAWARAN KHUSUS
Book Now

MLEBU


Jeneng
Gawe akun!
sandi
Kelalen Pangguna? (Cedhak)

register


Jeneng
email
sandi
konfirmasi Sandi
Arep Mlebet? (Cedhak)

Kelalen?


Jeneng apa Email
(Cedhak)